Standarder og normer

For at kunden skal føle seg trygg på at arbeidet vi gjør blir utført på rettmessig og på avtalt vis følger vi noen forskjellige beskrivende standarder og normer. Dette er i form av håndbøker, temaveiledninger, norsk standard og andre beskrivende dokumenter. Under er det beskrevet hvilke dokumentasjon vi benytter.

NS 8404

Er standardkontrakten vi benytter. Den bidrar til å skape ryddige kontraktsvilkår for oppdrag med uavhengig kontroll etter reglene i plan- og bygningsloven. Denne standarden er lagt opp for å kunne brukes til honorar etter medgått tid, fastpris, eller en komibasjon av disse vederlagsformatene.

Håndbøker

Vi benytter oss av ulike håndbøker fra Statens vegvesen når vi utfører kontroller på bru, kai og støttemur. De håndbøkene vi hovedsaklig benytter oss av er R610, V441 og V440. For bruklassifisering benytter vi R412. Disse går igjennom det meste man trenger når det kommer til denne form for inspeksjon. I visse situasjoner kan vi komme til å måtte benytte oss av andre håndbøker i tillegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle